Dagens sosse

Det är faktiskt ovanligt många som kandiderat till "Dagens sosse" i dag och det kan man ju tolka som man vill, men så är det.

Delad vinst blir det i dag. Den första "vinnaren" Dennis som får erbjudande om fri-biljetter till en förhandsvisning av en kompis. Han hajar till och frågar försynt om det kostar mycket pengar. När han får det förklarat för sig att fri-biljetter allt som ofta innebär att saker och ting är gratis, accepterar han erbjudandet och tar tre biljetter när han ändå har chansen. Mycket sossigt gjort. Men hoppas ni får kul på onsdag, du och Linda!

Den andra vinnaren är eleverna på Södra Latins gymnasium. Första skoldagen i dag och jag längtar mer och mer efter avslutningen. På vår jävla kommunistskola kan man handla på krita i skolans café. Jag gör sällan det, det är ju sossigt bara det. Men andra gör det. Uppenbarligen. Eftersom cafét nu stoppat den möjligheten, sedan det visat sig att ett fåtal elever totalt är skyldig skolans fik 1500 spänn. 1500? Vad är det med folk? Och varför betalar de inte? Mycket sossigt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

"På vår jävla >>kommunistskola

2007-01-09 @ 16:42:33
Postat av: SFM

Ja, förnekar du att den är vänster eller? Och gillar man inte skolan är det lätt att kalla den något nedvärderande om vänstern, typ "kommunist". Okej?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback