Kvällens bästa

Jag blev glad i kväll. Jag hade varit inne i stan och först sett Siri och hennes James (de är så söta tillsammans!) en snabbis när de spelade biljard för att sen få ett snabbt kaffesug och skyndat till Café 60.

Tog sen tuben hem och gick av. Och blev glad. För jag såg att det var två minuter kvar innan sista tuben mot Hagsätra skulle gå, på andra perrongen. När jag gick trapporna ner från perrongen såg jag en kille komma småjoggandes, konkandes på en stor gitarr. Jag sprang ut för att se om han hann med tuben och det gjorde han - precis! Att missa sista tuben ute i Bromma är inte ett alternativ! Fråga mig! (Fast i Hässelby Strand efter en karatefylla, fick jag vänta 40 minuter på nattbussen!).

Bakom den här fasaden finns det en människa. Som inte tycker allt är sossigt. Och som blir varm i hjärtat av andras framgång. Det händer inte så ofta. Men ibland.

Kommentarer
Postat av: Helene

Åh, du är en god människa trots allt :)

2007-06-12 @ 15:19:35
Postat av: Siri

Haha, kul att du tyckte att vi var söta när du kom vid det kritiska avgörandet av våran tvist om var den vita bollen skulle läggas när jag hade skjutit ner den. :D

2007-06-13 @ 01:41:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback