Dennis på sistone

Senaste nytt om min rubrikmakare till MUF-kompis är att han tog väldigt illa vid sig av Sveriges schlagerfiasko. Han skrev till och med ett internt meddelande på MUF:s inloggningssida om att Sovjetunionen borde återuppstå, för att då skulle "alla jävla öststater" bli ett enda land och bara kunna ge en enda tolvpoängare. Efter det fick han hotfulla meddelanden från folk som uppenbarligen inte uppskattade kommunistskämtet. Det gjorde däremot jag.

Vidare berättade han en historia om en rättegång han varit på. Han är ju politiskt tillsatt nämndeman. Dennis berättade att han ensam fick en kille att dömas till två månader i stället för en. Precis när domaren skulle underteckna domen tittade han nämligen på Dennis, som grimaserade lite. Sedan påbörjades diskussionen, som alltså slutade med att straffet dubblades. Efter att Dennis berättat detta på Café 60 utbrister han:

"Ja, så nu har vi satt en till somalier i fängelse".
"Aha, det var en somalier? Ja, det är bara att rensa ut hela bunten!" svarar jag.
"Ja, han ska vara glad att han får vara en månad till i Sverige i alla fall!" säger Dennis då.

Kommentarer
Postat av: Christian

:D

2007-05-19 @ 18:58:23
Postat av: Riggan

Way to go Dennis! Hoppas bara att du dömer dem rättvist :). Skulle inte vilja bli dömd av dig hahaha! :D

2007-05-20 @ 14:12:24
Postat av: Sebastian, Sp3d

Jag tar för givet att ni skämtar, men om jag ska vara ärlig så är det inte helt självklart.
Maggan, nu får du förklara dig.

2007-05-20 @ 21:56:23
Postat av: viktor

asså, vafan e du körd i huvet din jävel eller?

2007-05-20 @ 22:00:52
Postat av: JoeP

Klassisk moderat tänkande helt enkelt, vissa människor är värda mer än andra...

2007-05-21 @ 00:42:56
Postat av: Edvin Ala(m)

Grrr arrrgh....

Postat av: Elena

haha men slappna av...

2007-05-21 @ 23:56:17
Postat av: Anonym

Anledningen till kommentaren om mannen, som tydligen förfaller vara rasistisk, är verkligen verkligen inte menad så. I detta fallet var det nämligen så att uppehållstillståndet vilade på om han blev dömd för de ALLVARLIGA brott han var anklagad för eller inte.Det blev han, av en fullt enig tingsrätt.Därför stämmer det att han faktiskt får vara i landet längre, genom ett länge fängelsestraff på svensk mark. Detta har dock inget med dommen att göra. Synd att kommentaren missuppfattades.Moderat politik är att skyldiga människor ska få det straff de förtjänar. I detta fallet anser jag fortfarande straffet var för lågt av anledningar jag inte får gå in på.Ingen i rätten var oense, ingen i rätten var skiljeaktig från dommen. Detta är allvarliga saker och inget som sköts klantigt. Mannen var skyldig och har fått ett straff, som han dessutom har rätt att överklaga om han finner den felaktig.

2007-05-22 @ 16:25:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback