Nyårsfirande

Drar iväg med Helene, Elena, Christian, Tusse och Hanko till Elenas landställe för nyårsfirande lördag-måndag. Ingen Magg(b)logg under helgen, men Gott Nytt på er allihopa!

Da Soetis Crew @ Mellandagsrea

Vi var på mellandagsrea i dag - jag, Helene och Elena. Hälsade på Johanna på Coffee Cup i Gallerian, chillade - och kollade kläder, såklart. Mest folk var det på Gina Tricot i Gallerian. Men överallt var det mini-anarki-stämning: folk drog och slet i kläderna och provrummen var överbefolkade, köerna långa.

Läs förresten gärna
mitt reportage på Manolo om just mellandagsreor i stan, som publicerades i morse.

Bilderna kommer från Gina Tricots provrum. Det är Elena poserandes x3 (vi tänkte att Wille skulle få sitt) och slutligen en bild på båda sötisarna. Min favorit är den längst till vänster!


Två fantastiska musikhändelser

Fantastisk musikhändelse 1: Melodifestivalens "jokrar" presenterades i (går) kväll: Idol-Sebastian, Uno Svenningsson och Irma Schultz, Magnus Uggla - och The Ark! Nämen är det inte alldeles, alldeles fantastiskt? Jag älskar The Ark, jag älskar schlager och jag älskar kombinationen det innebär att få se The Ark i Schlagern. Jag hade det visserligen på känn, när tidningarna skvallrade som värst förut, men trodde ändå inte på det förrän "dörren öppnades" (ni som såg programmet vet vad jag snackar om). Där stod de - livs levande. Tada! Och tada i mitt hjärta som hoppade högt av lycka, eufori och allmänt välmående. 3 februari. 3 februari! 3 fucking jävla februari!!!

Fantastisk musikhändelse 2: Asså SVT kan ju när dom verkligen vill. Som i presentationen av "Årets 50 bästa skivor"-lista. Plats 1: TV On The Radio! Men dra nånstans! Fruktansvärt ... bra! Jag älskar dem. Och visserligen har det blivit världens hajp i bloggvärlden kring skivan på sistone. Men förstaplatsen ... Jag trodde aldrig ... Bravo, SVT! Bravo, Musikbyrån! Shit, va' före alla jag känner mig nu som lyssnar på dem ... tihi ...

Back in the game!

Sådärja. Tillbaka från tre dagars misä...julefrid hos mormor på den sörmländska landsbygden. Det var faktiskt riktigt mysigt, juligt och snuttiputtigt. Jag är inte död än!

Go' jul på re!

Gittish till mormor över jul i morgon på morgonen. Inget bloggande fram till kvällen den 26:e.

På återhörande!

Bilddagbok!

Let me proudly present: http://magglog.bilddagboken.se!

De bästa bilderna från mitt alldeles egna, privata fotoalbum finns nu alltså uppe på nätet för allmän beskådan. Nu har du följaktligen ännu en Maggan-relaterad länk att lägga in i dina Favoriter/Bokmärken ... !

Hihi.

Kortisar

Från riktiga världen och webb-världen:

*
Partiledare, någon? Fast jag tror jag bangar. Rekommenderar också Politikerbloggen, men varnar samtidigt: tro inte på allt du läser.
* Survivor. Och är inte hans mentalitet lite lik oss svenskars? Typ: "Sorry att jag ställde till med problem och kostade pengar, nu vill jag bara vara duktig igen".
* Alla julklappar nu "under granen" (inhandlade). Men jeflarimig, va' folk det var på stan! Läs mer på STHLM For Men.
* Bäst just nu: Justin! My Love, Sexyback och What Goes Around ... / ... Comes Around Interlude.
* Vad hade jag varit utan Hype Machine och Pandora? Förmodligen döende.
* Bilddagbok är på G, Manne.
* Fast Slagsmålsklubben är ju också ganska bra.
* Ni minns väl MUF-Dennis blogg? Den lades ju på is efter Alliansens valseger. Häromdagen berättade MUF-Dennis för mig att det, trots att det gått över tre månader sedan nerläggningen, fortfarande inte har varit en enda dag då ingen besökt hans blogg. Har folk inget bättre för sig? Hoppas de på en återuppståndelse? Svar: Nej, det har de inte och Ja, det gör dem!
* Senaste MUF-Dennis-nytt btw. På väg till julfirande i Västervik pajade MUF-Dennis familjs bils värmesystem, så att det blev "en celsius ute, noll celsius i bilen", enligt ett sms jag mottog i eftermiddags. Det var ett sms skrivet i uppblandad bitterhet, frustration och ilska. Pure underhållning. Hihi.
* God jul på er!

Summering: Årets första julisar

Fördelen med att ha vänner är ju det faktum att det är tillåtet att både ge och få - och dessutom öppna - julklappar före julafton. För det måste fan vara ett brott mot de mänskliga rättigheterna att lägga ut julisar under granen innan julaftons kväll. Att behöva gå runt där och längta, sukta, drömma om mjuka och hårda paket alldeles, alldeles för länge. Det var ju lite värre när man var liten Maggan, men det är fortfarande ett helvetes kval. Med kompisar däremot är det liksom inte tabu att öppna paketen när man får dem: de allra flesta kräver till och med att man gör det på studs för att få se reaktionen.

För några dagar sedan kom Jonna med den första julisen innan hennes jag-skulle-velat-följa-med-tripp till Chile. Ett paket te fick jag och det kan ju jag behöva i mitt tillstånd. Att det är sådär äckelnyttigt gör ju att man nästan tror att det är hon som har ett finger med i spelet vad gäller min sjukdom, för att jag inte ska glömma bort påsen på stolen i mitt rum.

I dag kom så ytterligare två julisar på Café 60, efter (gäsp) julavslutningen. Och vilka julisar! Av Siri fick jag Studentdrinkboken, med "200 recept på drinkar, partytricks och annat skoj". Nästan kusligt mitt i prick: rätt bok till rätt snubbe, liksom. Lär bli en höjdare på nyår! Och av sötisarna fick jag ett "Best of Maggan 2006"-kollage med bilder på mig i alla tänkbara tillstånd. Fyllebilder på sig själv kan ju vara en bitter påminnelse om att man kanske hade det lite för roligt, men här blev det bara roligt. Av respekt för min egen integritet (har jag kvar någon?) tänker jag inte fotografera tavlan. Ni som vill se den får snällt knacka på min dörr här ute i ghettolantis-Bromma.

Svårt att toppa detta; jag känner mig ganska nöjd som det är nu. Men okej, en julafton till ska jag väl kunna genomlida. Om ni så prompt kräver det av mig. Och det gör ni väl, släkt och vänner?

Min kropp är dåligt tajmad

Dan före den första dopparedan - vi slutar skolan i morgon! Så praktiskt då att jag ligger hemma i feberfrossa och halsont under filtar och försöker värma det som värmas kan. Jävla otur asså!

Men, men. Ser fram emot kyrkogång (för att äntligen få höra vår terrorist till rektor hålla sitt sista tal, då han slutar efter nyår) och efterföljande helkväll på Café 60 med sällskap man inte kan klaga på och julklappsutdelning. Hoppas korsetten är i rätt storlek, Elena!

Om jag inte snubblar runt i mina egna spyor här hemma först, vill säga. Ska försöka låta bli. Jobbar på det.


Troligt

NT: Man skrek musliner inte muslimer.

Det enda han kan vara "stolt" över är att han är med i kampen om "Årets sämsta bortförklaring i Sverige 2006".

Grattis, mannen.

Jefla rasse!

Hetast just nu

Hetast just nu: Gayguns håriga armhåla och C-Magg0ts (kopian) välsvarvade bringa.  



Från Djäknespelets efterföljande striptease.

Om någon inblandad känner jag kränkt av bilden och tycker den är jobbig: maila [email protected], så tas den bort. Tills vidare sitter vi andra och konstaterar: En bild säger mer än tusen ord.

Och efter Magglog kommer så ... Magg(b)logg!

Nystart.

Min sjuttielfte blogg är här. För att stanna. Det är (nog) ni också, ni trogna läsare. Jag ska inte vara otrogen er. Och är jag det får jag väl bikta mig eller nåt. Om jag inte skriver (minst) ett inlägg per dag i snitt. Och jag har mycket att skriva om, så ingen risk för någon sådan otrohet. Tills vidare i alla fall.

Bilddagbok är på gång den också! Återkommer!

Varmt välkomna till magg.blogg.se - Magg(b)logg är här!

För att stanna.