It's back!

Jag vet att ni väntat, alla indiepoppare och fjortisar (för ni är nog många bland alla mina läsare ...). Nu är Baba Sonic tillbaka. Läste i Metro i dag att de hade nypremiär i kväll. Det känns inte som att jag har missat nåt, men Omid är väl glad i alla fall. Så ni vet, alltså.


Bitterhet

Det är ju synd att en synnerligen trevlig, mysig - och välbehövlig - ölkväll med Elena ska sluta i total katastrof. Tänk att en öl och en cider kan påverka urinblåsan så till den milda grad att den typ sprängs på tunnelbaneresan hem.

Elena var klok flicka och gick på toa det sista hon gjorde. Det gjorde inte jag. Det fick konsekvenser. Men jag är inte bitter, inte nånstans. Bara lite.

MSN-konversation som urartar

Wille och en tjej i klassen skriver till varandra på MSN. Det hela blir till slut väldigt, väldigt konstigt. Av integritetsskäl väljer jag att kalla tjejen för just "Tjejen".

wistro.blogg.se säger:

"Tjejen" säger:

vad heter vår religionslärare?

wistro.blogg.se säger:

peter

"Tjejen" säger:

mer?

wistro.blogg.se säger:

settman

"Tjejen" säger:

okej tack så mycket

wistro.blogg.se säger:

dårå?

"Tjejen" säger:

tänkte ringa honom o fråga om en dejt...

wistro.blogg.se säger:

okej kul

"Tjejen" säger:

javet ser fram emot det faktiskt

wistro.blogg.se säger:

nemen seriöst

wistro.blogg.se säger:

?

"Tjejen" säger:

d va d

wistro.blogg.se säger:

okej det var knappt kul första gången

"Tjejen" säger:

hehe va?

wistro.blogg.se säger:

varför undar du vad han heter

"Tjejen" säger:

varför undrar du varför jag undrar...

wistro.blogg.se säger:

för att vi har lov å vad ska du med hans nan till på lovet?

"Tjejen" säger:

feeeeeeest

wistro.blogg.se säger:

men svara bara på frågan

"Tjejen" säger:

gillar dig med..

Sen loggade "Tjejen" ut. Det hela är mycket märkligt. Roligast av allt tycker jag det var att hon faktiskt gick på att vår religionslärare, som heter Peter, men definitivt inte Peter Settman, skulle heta Peter Settman. Blåst brud.


Det finns en gräns ...

Bara jag som tycker att datanördarna gått lite långt nu?

http://pcforalla.idg.se/2.1054/1.96851

Egocentriskt?

Haha, faan va' najs! Jag vill också skriva en nyhet om mig själv på en stor mediesajt!

http://www.resume.se/nyheter/2007/02/27/rislund-skriver/index.xml

En bild på en ledarsida

Den där MUF-Dennis verkar vara överallt. Från Svenska Dagbladets ledarsida i dag (till höger på bilden hans bästis Edvin):



Det kom ett brev ...

Alltid roligt att få vykort! Det här kom förra veckan:

"Kära Herr Toan Toalett! Här sitter vi och doftar negersvett, och det mesta hittills har gått jävligt snett. Det började med att Bindas packning försvann. Den hamnade istället i Amsterdam. På första skolbesöket fick Penis 1000 negrer att skratta, då han inför alla dansade som en kratta. Under tiden låg Binda kvar under filtar i trans, med feberyra, halsont och ingen balans. Vidare hamnade vi i en öde by, där redan första måltiden fick Penis att spy. Man kan väl hävda att vi lärde oss nått: både diarré och förstoppning har vi fått. Vi har bott i ett sunkigt & sketet sjul, och vårt primära färdmedel var fyra muttrar med två hjul. På att cykla var Binda ingen fena, hon körde in i en ko och slog sig mellan bena.
En 'liberal politiker' bad om privat ekonomiskt stöd. Penis svar på detta patetiska nonsens löd: 'Är du en skojare? Är du de? Ditt land luktar skit, & de gör fan du me'. Bland kackerlackor, ödlor och ormar har vi endå känt oss trygga; det värsta djuret är och förblir: mygga! Badrummen består av två kranar och ett hål, och något kenyaner aldrig hört talas om är tvål. Annars är allting fantastiskt kanon, men inget Café 60 är lite kalkon!
VI SAKNAR DIG!
Linda och Dennis"

MUF-Dennis "med bihang" (läs: hans skola) var ju i Kenya häromledes. Den enda vettiga på Dennis skola heter Linda, men hon är å andra sidan ohyggligt vettig. I vårt gäng kallas jag Toan, Dennis för Penis och Linda för Binda. Mog3t, jag vet.

Det där var det roligaste och det i särklass bästa vykort jag fått i hela mitt liv. Tackar ödmjukast!

Konstaterande

"Så ska det låta" och "Let's Dance" för en stenhård kamp om vilket av programmen som är den sämsta skit som någonsin visats på svensk teve. Ny match i kväll. Jag tittar! ... inte!

Jag ska på bio med Dennis. Jag vill bli underhållen.

Ordlista för Da Soetis Crew

Det kan ju vara lite svårt att hänga med i svängarna när vi Sötisar börjar jiddra. Vilket till viss del är meningen: vi har väl nån typ av kodspråk, antar jag. Men eftersom vi har förstått att det föreligger ett sjukt stort allmänintresse vad gäller allt som har med oss att göra, kommer här korta utdrag ur vår egen ordlista:

"Ameh hörrö!": Ganska enkel förklaring, det används när man är upprörd och känner sig illa behandlad av någon, inom eller utanför Crewet.
"Fitta!": Inte så illa som det låter. Det här används mest av mig och Elena och kan också vara en bra definition av en viss lärarinna, något som ni vid det här laget säkert känner till.
"Sosse!": Dålig människa. Utan att avslöja för mycket kan jag säga att samtliga Sötisar röstade höger och att alla utom jag själv och en till röstade på ett särskilt parti. Därför har vi liksom inte så mycket till övers för vänstermänniskor, vilket knappast kan ha undgått någon. Vi tycker helt enkelt genuint illa om dem. Nejdå, men vi håller inte med om deras livsfilosofi helt enkelt. När någon beter sig dåligt eller "vänster" blir den följaktligen en sosse. Används allra mest av mig och Dennis, som dock inte kan titulera sig själv som Sötis. Än.
"Du kan vara en garderob!": Bakgrunden till det här uttrycket (expression) har med mig att göra. På Sommarfestens kväll, när jag hoppat i vattnet, skulle jag upp och kissa, har jag fått berättat för mig, eftersom jag inte har något minne av detta själv. Då hindrade Elenas syster Malin mig från att kissa i en av husets garderober genom att säga de väl valda och underbygga orden: "Maggan, kissa inte i garderoben!" Varpå jag svarade ... ja, just det: "MEN DU KAN VARA EN GARDEROB!". Ja, jag säger då det ...
"Men din mamma!": Jaa, hur det här kom till vet jag inte ens själv, men det brukar följas upp med något roligt svar, typ: "Men din mamma!" "... är min pappa!". Jätteroligt, huh?

Är det något annat vi brukar säga rätt ofta, som ni vill veta bakgrunden till? Säg bara till så får ni the background, so to say

Konsekvenser

Det kan få vissa konsekvenser (dagens viktigaste ord) att kalla någon tjock. Det var bara det jag ville säga.

Tjockistisdag med Dennis

"Ska man fira fettisdagen, ska man faan fira den ordentligt" resonerade jag och Dennis och drog på en semelrunda.

Först Sergelbageriet, ni vet det på Plattan bredvid JC. Fullt av folk, men en semla och en mugg med kapitalistcola per moi och en sossig kopp kaffe för Dennis blev det likväl.


Visserligen är min cola i en pappersmugg, men är det ändå inte lite skillnad på stil och klass på min cola och Dennis sossekaffe?

Betyg:
Min "Klassiska semla" (mandelmassan i en klump, inte blandad med grädden): 4.
Dennis "Blandsemla": 4.

---

Sen drog vi till Vetekatten. Dennis, som sann borgarbrakka, är inte så van vid att köa och efter en halvtimmes köande och efter 75 kronor för en räksmörgås, som till och med Dennis tyckte var lite väl saftigt, formligen slukade vi varsin "klassisk semla".


"Sossigt att köa" tänkte Dennis, och letade febrilt efter gästlistan - förgäves; 75-kronors räkmacka deluxe och två skapliga semlor.

Mitt betyg: 3. Bitter-Dennis betyg: 2. Mandelmassan var uppenbart färdigproducerad och inte hemmagjord. Den smakade som mandelmassan i de där korvarna. Det sög. Allt annat var helt okej. Särskilt "Miss Goodlooking 2007"/"Den Svenska Gudinnan" som stod i kassan. Hon var inte ful nånstans!

---

Sista stoppet blev naturligtvis på Öfvre. Café Madeléine på Jakobsbergsgatan i miljöer som anstod oss: mittemot Louis Vuitton-butiken och vägg i vägg med schweindyra märkesklädesbutiken ABCD.

Semlor? Ja, vi tog varsin klassisk och den får en trea av oss båda.

I morgon blir det eventuellt "Fetonsdag" med Emmy. Annars blir det, om inte annat, "Fet fetonsdag" i skolfiket. De hade inga semlor i dag! Skandalöst! Så då tar jag dubbel skörd i morgon i stället, har jag tänkt. 

Bara vinterkräksjukan kan stoppa mig!

Lite intressanta siffror

Turismen i Sverige i fjol omsatte 172 miljarder. Det är ganska mycket pengar.

I fjol såldes det lite drygt en miljard mobiltelefoner. Av dem såldes drygt hälften, uppskattningsvis 60% till konsumenter som redan hade en mobil. Det här betyder alltså att ungefär 400 miljoner mobiler såldes till någon som aldrig haft en mobil innan. Ganska häftigt, tycker jag.

Gårdagens missöden

I går var en i sin helhet rätt okej dag, men den innehöll även en del allvarliga incidenter:

* Jag sparkade sönder vår duschkabin hemma i rent vredesmod över min arma mor. Jag undvek dock att bryta eller stuka foten och det är jag ganska tacksam för i dag. Den är bara lite svullen. Och blå.
* Jag hade fått 250 kronor i taxipengar av ett lag för att jag skulle kunna åka från en innebandymatch som jag var på med Boll- & Racketspel-gruppen i Botkyrka (Hallunda) till Bosön (Liiidingö). Taxametern stannade på 718 kronor. Det var rätt jobbigt att behöva springa in till lagledarna inne i hallen och be om 500 kronor mer. I det läget skulle jag, om jag var lagledare, bli både förvånad och misstänksam. "Har han åkt taxi runt i hela stan, eller?" Men nej, det hade jag inte. Botkyrka ligger långt bortåt helvete. Det (Hallunda) är stationen innan Norsborg på röda linjen, då kanske ni förstår. Och sen är rödljus, Valhallavägen och söndagsköer ingen bra kombo om man har inställningen "här ska jag fram - fort!". 718 kronor, följaktligen ...
* Jag tog en tretimmarsfika med Dennis, Linda och Cissi och fick alldeles för sent veta att Dennis inte hade duschat sedan i torsdags morse. Då hade jag redan hunnit krama honom när vi träffades. Jag stod sedan i trekvart hemma i duschen och försökte rengöra mitt skadade psyke - förgäves! Hehe, nej det gjorde jag inte, men det var makalöst sossigt gjort och han är lätt Gårdagens sosse! Grattis Dennis, jag vet att du längtat! Varför han inte duschat på tre och en halv dag? Grabben har varit i Kenya. Där duschar man inte.
* Jag hade ner en skyltdocka som stod prydigt uppställd i en monter på Modemässan. Jag hade min resväska med mig eftersom jag skulle vara domare efteråt och eftersom den inte fick plats i värdeboxarna. En resväska är rätt otymplig att bära med sig, som ni kanske vet. Man blir liksom dubbelt så bred fast man tror att man inte blir det. Följaktligen åkte skyltdockan med en kritvit skjorta på sig i golvet. Det var ganska pinsamt. Jag var ensam i montern då, men precis när jag skulle resa den kom killarna bakom märket tillbaka dit. Det var ännu pinsammare. Konsten att göra ett gott första intryck, liksom! Men, jag klarade mig från tråkigheter den här gången också. Det är nog för att jag är så charmig.

Följetongen om Mister Goodlooking Utbytesstudent

Följetongen Oscar går vidare. Läs bara på Latin Insider: http://latinsider.blogg.se/250107212239_mail_till_oss.html#comment:

Postat av:

vem är utbytesstudenten från "down Under"? hur länge stannar han? varför är han här?

2007-jan-30 @ 23:23:10
Postat av:

he is HOT! vem bor han hos?

2007-jan-31 @ 22:46:25
Postat av:

Oscar Hedman och går i Sp3d. Han kommer vara här hela 2007

2007-feb-01 @ 14:19:21
Postat av:

ska han gå kvar på södra latin nästa termin? eller ska han ta studenten

2007-feb-01 @ 22:04:35
Postat av:

gå kvar

2007-feb-03 @ 10:34:34

Kan dessutom helt exklusivt avslöja att han vill ha jobb och eftersom "stå i en kassa på McDonald's" är lite avlägset när den enda svenskan man kan är svordomar, har han funderingar på att - bli modell.

Jag ser ingen catwalk-modell i honom - han har inte det utseendet - men däremot kan han ju skaffa sig andra modelljobb. Grabben har hittat rätt bransch! Go for it!

Sköna beats

Tyngst just nu?

Eric Prydz vs. Pink Floyd - Proper Education (Original Mix).

"That Swede is a fuckin' genious."

Notering

Det har varit lite lite schlager här på Magg(b)logg på sistone för att jag ska få behålla min självutnämnda titel som schlagerbög.

Det ska bli bättring på det.

Måns eller Magnus?

I 8 fall av 10 väljer i alla fall jag: Måns! "Cara, cara mia, cara, cara mia ..." *nynnar*

Mycket trevligt när den bästa av två låtar går vidare. Precis som förra veckan när Marie Lindberg slog ut fruktansvärda Cosmo4 när det bara var en plats kvar. Och precis som den här veckan när Måns "Vi-vet-inte-vad-du-heter-i-efternamn-för-du-kommer-alltid-vara-'Idol-Måns'" Zelmerlöv med en underbar, europeiskt gångbar discodänga tryckte dit Magnus "Vi-har-hört-det-där-förut" Carlsson.

Som Stureplans-"schtekaren" Rikard Lind säger: "Mycket murrigt".


Mingel-tangel

Jaha, så har även övrigt folk från Dagisklassen fastnat på bild.

http://www.credd.se/galleribilder/477/16901.jpg 
http://www.credd.se/galleribilder/477/16922.jpg (Tycker killen till höger är lite lik mig, men det kanske bara är jag).
http://www.credd.se/galleribilder/477/16894.jpg (Mann0lito - du ser fett full ut!)
http://www.credd.se/galleribilder/477/16918.jpg

Hela bildspelet här: http://www.credd.se/foto-show/view/477#displayimage.

Creddigt.

På Stureplan.se - igen!

På Ann-Sofie Backs visning på Berns i dag hamnade jag på första raden. Det är såklart prestige i att sitta på första raden - det visar ju att man är viktig - och det har jag fått göra under några visningar. Alltid lika roligt!

När sedan
bilderna från visningen ploppar upp på Stureplan.se ser man mig i bakgrunden. Fy fan, va' coolt!

OBS! Hela det här inlägget är skrivet med lite kärlek, lite ironi och lite självdistans. Innan ni jante-svenskar börjar oja er ska ni veta det.


Modeveckans andra hälft

Modeveckan går in i sitt slutskede och nu är märkens visningar avslutade, om man bortser från Julian Red i morgon, som jag inte kan gå eftersom nån jävel visst fyllde år. Ameh grattis då, hörrö!

I helgen är det fullt fokus på mässorna i stället, Style at Sthlm och Bomullsbörsen.

Har sett följande märkens visningar under dessa fyra dagar: Carin Wester, Drottningen av Saba, Lars Wallin, Hope, Rickard Lindqvist, Pour, Fifth Avenue Shoe Repair, Whyred, Nakkna, Back by Ann-Sofie Back, Pudel, Stray Boys, Göran Sundberg och Resteröds. Fjorton visningar på fyra dagar. Hektiskt! Kolla in Manolo, så ser ni vad som skrivits från veckan av mig också! Hur många av ovanstående märken kände ni igen namnet på?

Helenes favoritbild

Det här är Helenes absoluta "favvo".

http://www.stureplan.se/articles/4207/images/article_image_b0ddab88b0d9e968.jpg

Från Sturecompagniet, såklart. Bruden näst längst till vänster är dessutom syrra till Aftonbladet-Sofi, vilket gör saken ännu häftigare, tycker Helene.

I samma artikel finns även en historiskt äcklig bild:

http://www.stureplan.se/articles/4207/images/article_image_3023503333bba6fb.jpg

Snälla människa - ta ut implantaten, byt efternamn och köp en poncho!


Skaffa dig ett jobb! (... och ett nytt körkort!)

Visserligen ogillar jag starkt dåliga människor, men det här var mest komiskt. Äldre är en fara för allmänheten - överallt.

Kändis

Homer Sanchez™ säger:

ADDE säger:

såg maggan idag på söder btw

Homer Sanchez™ säger:

du är känd :)

The party has began! säger:

haha, vem adde?

Homer Sanchez™ säger:

andreas, min polare

Homer Sanchez™ säger:

ingen du känner :P

The party has began! säger:

haha, och hur visste han vem jag var?

Homer Sanchez™ säger:

åh, jag vet inte...

Homer Sanchez™ säger:

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/154648/images/2007/bild_526_1168041240_10013559.jpg

Homer Sanchez™ säger:

;)
The party has began! säger:HAHAHAHAHAHA!

---

Älskar när jag gör intryck på folk. Hmm.


"Fekke"-topplistan

Efter helgens drabbningar vill jag summera och listar Stockholms fem bästa uteställen:

1. Spy Bar! Har varit där en gång - går gärna dit igen! Bästa inredningen, bästa läget, bästa klientelet. Me like!
2. Star Bar! Fyra liter är fyra liter. Fyra liter öl för 299, fyra liter cider för 279. Och ja, man blir full även på två liter!
3. Little Persia! Sitta uppkrupen i en soffa, ta en bärs, chilla. Söder äger!
4. After! Härifrån har väl alla minnen. Även jag. Mest positiva. Ett negativt. Det är bra ändå.
5. Operakällarens Veranda! Deras drinkar är det "måste ses"-stämpel på. Så följaktligen måste även ni uppleva dem! 

Gula, äckliga människor

Nej, jag snackar för i helvete inte om kineser! Jag snackar om dom här! De har börjat ploppa upp vid Åkeshov också, min tunnelbanestation. Och precis som med City så dissar ju vi "lite finare-lite bättre"-människor (skoja) vanligtvis den till förmån för "den riktiga gratistidningen", Metro. De äckliga Punkt Se-utdelarna (kolportörer kallas de visst) brukar stå i tunneln utanför uppgången och dela ut den, eller så ligger det bara sossigt ouppackade tidningar i buntar längs marken. Ah, för jag kommer säkert försöka dra av banden runtom tidningshögen för att få mig en gratistidning! Ah, för det händer nog! Inte.

I morse var det en blond (blåst, blåögd) brud som stod i tunneln med en bunt under armen. Jag höll på med min mobil, skulle få iväg ett sms, och ville inte ha nån jävla gul tidning av nån jävla gul människa. Till saken hör att jag hade "ett djur-så äckligt"-rocken på mig och backslick, så att jag var riktigt, riktigt äckligt brattig.

När jag dissade den blonda (blåsta, blåögda) bruden och gick förbi henne muttrade hon nånting! Och jag kan sätta en femhundring på att det var något bittert om mig! Det var knappast något "Okej, ha en trevlig morgon ändå!" - det var snarare "Nämen skit i det då, din äckliga människa!"

Och jag hade så stort lust att vända mig om och skrika "VAD SA DU?!". Om inte annat för att göra henne jävligt skraj.

Men det var måndagmorgon, jag orkade inte.

Ännu fler "Rödisar" plåtade

I kategorin "Södra Latinare som hamnade före Von Schmagg0t på Stureplan.se" kan vi nu lägga till ytterligare ett namn.

http://stureplan.se/articles/4325/images/article_image_a0595961c81f35e1.jpg

(Psst! Det är hon till vänster!).

Än så länge får vi väl nöja oss med den dåliga kopian. Jag tycker han är rött söt. Söt och sliskig. Halväcklig.

http://photos1.blogger.com/blogger/745/1873/1600/Maggot%20C%202.jpg

(Psst! Det är han till höger!).

Dagens glajjor

154648-21

Omid. Numera hyperintellektuell i kattiga Armaniglajjor. Och med rätt små ögon.

Beundrare

Efter en lördagkväll på klubben Vänner & Bekanta som var sådär, mellanlandade jag och sötisarna på Donken Slussen innan vi åt "efterrätt" på Café 60. Under vårt bord, bredvid ett stolsben stod en ölburk och två flaskor vin. Någon/några hade förfestat på Café 60! Det vill jag också göra!

Men eftersom jag är en feg, dålig människa, vågar jag nog inte. Tänk om man blir upptäckt, liksom, med att supa till på något helt annat än ställets moccachino. Ångest.

Men jag beundrade den/de som vågade. Det var modigt gjort.

Otacksamma jävel

wille| säger:

de e derby på onsdag kommer du å kollar? :P

Banzai Butterfly säger:

hehe modevisning

wille| säger:

vafan :P

Banzai Butterfly säger:

va för derby?

Banzai Butterfly säger:

bandy? :D

wille| säger:

mm

wille| säger:

Hammarby tbf- aik

Banzai Butterfly säger:

haha åh fan

Banzai Butterfly säger:

jag kan höra med sötisarna om du vill ...

wille| säger:

lugnt :P

Banzai Butterfly säger:

dom kanske kan vara cheerleaders

wille| säger:

mm

wille| säger:

..eller inte

wille| säger:
:)

Här erbjuder jag honom högklassig cheerleadingunderhållning! Och grabben nekar! Otacksamma jävel.


En dålig människa

Vidrigt.Om det stämmer.

Vem det är? Tito Beltran.

Din lilla, äckliga råtta! Om det stämmer.

Senaste nytt

"Lörkan" frågade precis om jag visste att Kina importerade ris.

Det visste jag inte.

Och jag tyckte att det var lite roligt.

Inte Stureplan.se direkt

Känns det jobbigt? Har du en bad day? Lugn, bara lugn. Bästa metoden för att peppa upp sig är att klicka in på www.viperroom.se, gå in under "VIMMEL" och sedan ha en hejdlös skrattfest i cirka en, en och en halv timme. Det fyller två syften att gå in där: dels kan du kolla hur hejdlöst dåliga alla miserabla människor på det stället är och dels, som en följd av det, känner du att du själv trots allt är ganska lyckad.

Jag har valt ut några typexempel från "BLÅ - 26 januari":

http://www.viperroom.se/vimmel_single.php?id=3735&p=1 - Vad är mode och snygga kläder för er, pojkar? Får jag bli er stylist?
http://www.viperroom.se/vimmel_single.php?id=3742&p=1 - Bandana är, fortfarande, da shit! Inte.
http://www.viperroom.se/vimmel_single.php?id=3761&p=1 - Blicken fastnar lätt på bildens huvudpersoner och om deras poser kan man säga mycket (dåligt), men värst är ju killen bakom. Du fryser, eller? Mössa på en klubb? Ah, fast näe.
http://www.viperroom.se/vimmel_single.php?id=3785&p=1 - Dax Vax är hans bästa vän. Tyvärr.
http://www.viperroom.se/vimmel_single.php?id=3786&p=1 - Ibland blir det lite blått. Lite alldeles för mycket blått.

Sötisarna och jag har snackat om att gå dit på studiebesök, en studie i mänskligt förfall. "Starren"/"Nivvan", Vippen och Clara på en kväll. MUF-Dennis har, genom sin pressekreterare, avböjt medverkan.

SP3dAGIS

Det här är faktiskt jätteäckligt.

Varning, varning.

http://www.youtube.com/watch?v=PQBvbNTD_AU

Analysen

Efter en utekväll ska jag nu försöka analysera kvällens tävling i Jönköping.

Addis Black Widow var fulast även on stage, inte bara på bilderna inför spektaklet. Vit bröllopsklänning plus röd jag-vet-inte-vad på scenen är inte the shit. Att det får 5+ i Aftonbladet säger väl mer om den helvetesblaskan än om kläderna i sig själva. Genant, pinsamt - fult.

Tommy Nilsson var tråkig, åh så tråkig. Ett typexempel på hur mycket artisten betyder för bidraget; sjungen av en nobody hade den aldrig någonsin gått vidare.

Anna Book levererade. Bruden kan ju faktiskt inte sjunga, så det var starkt jobbat att gå vidare direkt ändå. Fråga: hur stor betydelse hade hennes Let's Dance-medverkan i avancemanget? Apropå artistens namns betydelse, även om hennes låt var betydligt bättre.

Jag gillade Stefan Andersson och Aleena Gibsons låt. Även om kläderna deras var sådär. Exakt samma omdöme har jag om Uno och Irma.

Elin Lantto och Sofia hade ju det gemensamt att det de framförde var var slätstruket, lättsamt - och rätt modernt.

Bäst av alla tycker jag ändå Andreas Lundstedt var! Jag gillade låten, framträdandet, kläderna och honom. Aftonbladets stil-"expert" tyckte han skulle passa bättre i en tajtare outfit och att det såg ganska löst sittande ut. Ja, kanske för att trenden som kommer nu är så, ditt blockmongo! Han var kvällens snyggaste, låten den bästa, liksom framträdandet. Men svenska folket är ju som bekanta dumma i huvet, homofobiska och allmänt äckliga, så då får jag väl gå på Pride i sommar om jag vill höra den låten igen. Och om jag skulle ses på Pride skulle vissa rykten leva vidare om mig, rykten som jag gjort allt för att ta död på. Så nej, det besparar jag mig själv.

Svaga låtar generellt. Bot och bättring till Göteborg nästa vecka! Snälla? Jag längtar redan!

En lång väntan är över

Ja, ni vet väl vid det här laget hur schlagerbiten jag är. Och senaste veckan har varit påfrestande lång. Hua!

Men kvarten kvar nu, typ.

Peppa!

Dagens konversation

Helene säger:

sitter och leker på tradera

Helene säger:

jag blir så förundrad över hur korkade folk är

Helene säger:

nu är en BEGAGNAD greys anatomy säsong 1 uppe i 228kr. på ginza går den för 199kr

Helene säger:

JÄVLA SPÅN!!!

Klockrent.


Man eller quinna?

Älskar listor! Här är en till som avslöjar: Maggan - man eller quinna?

Min kvinnliga sida:
[  ]
Köpt en hårfön?
[/*] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut? (* Andra har gjort det åt mig)
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[x] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[ ] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present ?
[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[ ] Gråtit efter 9 fyllda år?
[x] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
Totalt: 17,5 poäng

Min manliga sida:
[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[x] Ätit en blodig stek?
[x] Läst en biltidning?
[ ] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[ ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[ ] Skött grillen under en grillfest?
[ ] Läst en bok av Jan Guillou?
[ ] Läst ett nummer av slitz?
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[x] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[x] Läst nick hornby?
[ ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[x] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[x*] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar? (*Det trodde ni inte, va? ;))
[ ] Lagat någonting på egen hand?
[x] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[x] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 12 poäng.

Faan också! Jag visste att det var nåt "fel" på mig!

Cred:
LENIE.