Älskar överkonsumtionen!

Jag gillar temat på föregående inlägg, så jag kör ett till i samma stil:

Elena ringde precis. Hon jobbar ju nu, för er som inte vet men som vill stalka henne (ingen nämnd, ingen glömd, fast Wille, du ville kanske veta), på 7-Eleven korsningen Tegnergatan/Drottninggatan. Hennes chef, som också äger butiken, hasplade häromdagen ur sig att han inte gärna ville jobba på söndag (varför han nu inte skulle kunna bestämma det helt själv, när han äger hela stället). Han har nämligen en plats i vip-logen plus biljett till den privata efterfesten efter Busta Rhymes spelning på lördag. Hur han fick det? Han betalade 6000!

Den här chefen är inte mer intresserad av mode än någon annan. Därför blev Elena lite positivt överraskad när han dök upp på jobbet häromdagen i en helt splitterny outfit. Det var ett par nya sneakers, nya jeans, ny tröja, ny sjal och nya solglajjor. Elena frågade vad det kalaset hade gått på. Chefens svar: "Tja, en 35000 eller nåt". Enbart glajjorna, från Yves Saint Laurent, gick på 5000 ...

Och tidigare har den här killen beklagat sig för Elena över att han inte har några pengar. Wonder why liksom?!

 

Nästa månadslön!

Den här lilla, lilla läckerbiten till väska från Bottega Veneta säljs just nu på Nathalie Schuterman till det facila priset 17995 kronor. Och nej, det är inte en siffra för mycket i den summan.

Ja, jag tycker också modevärlden är lite sjuk ibland.


Har ju över en timme på mig!

Handuppräckning alla som tror att jag godkänt deklarationen ännu!

Ni kan ta ner händerna och konstatera att ni känner mig rätt dåligt ...

Men jag ska, jag ska ... snart ...

Feminist javisst!

Äntligen står det klart att möjligheten även fortsättningsvis finns för mig att under kommande val ge min röst till ett manshatande kvinnoparti på den extrema vänsterkanten, som satsar på en enda fråga likt värsta nazipartiet och som erbjuder en ung kvinna som dömts för misshandel och för att ha droppat diverse okvädningsord mot ordningsvakter under en blöt fyllekväll.

Befriande!


Thank God for real politicians!

Det här var något av det roligaste jag läst på sistone: en intervju med sverigedemokraternas arbetsmarknadspolitiske talsman.

Och rikspuckon som honom vill vi ska sitta och styra vårt land? Känns ju ... tryggt ...