"Fashionable" ...

Ursäkta, men hur faan tänkte ni här??

Man tror man gör rätt för sig, men åker på böter ...

Om du hittar en mobil någonstans och går in i telefonboken på den för att ringa någon och försöka ta reda på vem det är som äger mobilen begår du ett lagbrott.

Är det inte ett sjukt samhälle vi lever i?

Churchill var kvick i käften

I dag har jag en tröja på mig. Den är ljusgrå med en massa mörkgråa prickar och sedan är det en illustration av Winston Churchill. På hans hatt står det: "YOU HAVE THE RIGHT TO REMAIN POSITIVE". Min kollega såg tröjan och berättade följande historia:

Winston Churchill var ute och drack och var ganska på lyset, so to say. Servitrisen förvägrade honom att dricka mer, varpå Churchill replikerade:
"Jag är full och du är ful. I morgon är jag nykter!"

Det tillsammans med Karro Lunds citat i går kväll: "Asså jag är anställd där, men jag jobbar inte där." konkurrerar mina ögon om "2008 års bästa citat jag hört".

Hihi.

Eleven days to go

På Sveavägen, utanför Webhallen, står för närvarande ett par tält uppställda. Det är folk som köar. Men det är alltså inte utanför Globen de köar, för exempelvis biljetter till en Springsteen-konsert. Nej, GTA 4 släpps ju! Första gången jag såg dem var för en dryg vecka sedan. Då var det - håll i er - 19 (NITTON) dagar kvar till releasedagen. Nu är det elva eller tolv, om jag har räknat rätt. Fatta att folk köar i tre jävla veckor för ett jävla skitspel!! Och det är ju inte som att det kommer ta slut direkt - det kommer inte ens vara en kö utanför Webhallen den dagen det släpps!

Och vilka är det som köar? Nja, vi får nog dela upp dem i De Som Började Köa och De Som Gör De Som Började Köa Sällskap. Den första gruppen är tragiska nördar, ett par tre år äldre än jag. Den sistnämnda gruppen är deras hangarounds: emo-fjortisar, med papper likt ett konfettiregn inlindat i håret, som till vardags hänger runt Plattan.

Meningarna har varit lite delade i min närmaste krets angående vad man skulle vilja göra med dessa tält som blockerar ena trottoaren på en av stans största gator. Sparka på dem? Riva dem? Hälla öl på dem? Hälla champagne på dem? Eller sätta upp en webcam och skildra det mänskliga förfallet?

Helt plötsligt har jag fått en anledning till att längta efter dagen då GTA 4 släpps och jag tror ni alla förstår varför.

He fuckin' deserved it!

En sån här grej är en sån sak som man tänker att man skulle vilja göra, men aldrig faktiskt skulle göra. Om man inte heter Andreas Dahl, förstås!

Klockrent!


Så jävla svenskt

Dagens samtalsämne på landets samtliga arbetsplatser och äldreboenden?

Snön - jag lovar!

"Freda'n är ändå den dagen som känns bäst ..."

I kväll stannar ni hemma! "Storm" sänds på SVT 21.30-23.25 och det är tamigfan en av de bästa filmerna jag sett! Aha, det var Fuse på Riddarkällaren? Ajaj. Hyra "Storm"? Ajaj. Lösning, någon?


Workin' on it

Första dagen med över 100 unika besökare på Fashionisto häromdagen.

Kul, även om det varierar kraftigt i antal från dag till dag såhär i början. Alltifrån 25 unika och uppåt.

Törnebohms Hotspot:  Ny modeblogg för herrar.
Beta Alfa: Du får inte missa det här.

Workin' on it.

Kaffe utan cigg går bra, men alkohol ...

Hur det går med rökningen? Jodå, jag höll mig till efter-alldeles-för-många-öl i går kväll då det blev några stycken. Men i dag är det noll, nada rökta och jag har ett mål framför mig: att kunna betrakta mig som "feströkare".

(Hela mitt liv är en fest, så det kanske inte är så stor skillnad. Fast det där skämtet är ju inte så fräscht.)

Om dom stora sakerna i livet

Blogg.se har bytt plattform under helgen och måndagen. Och trots att dom soporna jobbade i över två dagar med det är det fortfarande samma skitsajt. Hata!

Jag önskar att såret över ögonbrynen jag bär på var resultatet av något tufft krogslagsmål eller dylikt. Men det är bara en finne som jag till slut blev så förbannad på att jag massakrerade den med en sax. Den har gjort rätt ont i två dagar sedan dess.

Jag är dum i huvet.