Har Söder verkligen blivit dom fina kvarteren?

När man tar en rökpaus från jobbet går man ner och ut utanför kontoret. Eftersom stället ligger där det ligger - ovanför Mosebacke - breder hela (nåja) Stockholm ut sig nedanför. Om ni varit på Mosebackes uteservering vet ni vad jag pratar om. Om ni inte varit på Mosebacke har ni definitivt varit på Fjällgatan och då vet ni också vad jag pratar om. Har ni inte varit på Fjällgatan har ni inte varit i Stockholm och då är ni lantisar och sämre människor. (Men lika välkomna att läsa den här bloggen för det!)

Det roliga är att nu när september blivit oktober och sensommar blivit höst är ju solen som bekant lite latare än vi (knappt) vant oss vid under våra futtiga sommarmånader. Och när jag blickar ut över stan från ovan är det strålande sol över hela "dom lite finare kvarteren". Vi pratar Strandvägen, Djurgården, Skeppsbron och Skeppsholmen. Allt medan Söder ligger i konstant skugga. Är det ett tecken?

Kommentarer
Postat av: Jocke

Så att man aldrig ens hört talas om Fjällgatan innebär? :P

2007-10-10 @ 01:41:08
Postat av: Maggan

Innebär att man är från Ekerö, med allt vad det innebär.

Postat av: Riggan

Söder är bara hak för esteter, alkoholister, bajenfans/våldsverkare och allmäna lowlifes. Märkligt att de "utvecklade" delarna alltid ska ligga norrut.. kolla på världen i allmänhet... usa.. italien.. tyskland.. you name it!

2007-10-10 @ 13:05:31
Postat av: Niklas Ström

du är ju både lantis och svenne själv. var inte dum mot de dina egna.

2007-10-11 @ 02:49:41
Postat av: Jocke

Eh, Italien ligger väl ändå inte norrut?

2007-10-12 @ 13:01:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback